Creating solutions

Rotterdam Rigging is de ideale partner voor hijstechniek en montagewerkzaamheden aan evenementen, concerten en industriële locaties. Met de jarenlange expertise, kennis en uitrusting biedt Rotterdam Rigging haar klanten professioneel advies, assistentie en oplossingen met betrekking tot technisch wanten.

Meer weten over ons?

Rotterdam Rigging verhuur

Bij Rotterdam Rigging kunt u terecht voor de verhuur van alle rigging technische materialen. Rotterdam Rigging heeft een groot aantal materialen zoals trussen, elektrische motortakel , handtakels en staal beschikbaar voor de verhuur.

Bekijk wat we verhuren

Sign

Rotterdam Rigging heeft met verschillende grote en kleine projecten ruime ervaring opgedaan met het plaatsen van sign materiaal. Door middel van abseilen, een hoogwerker of klimmend is Rotterdam Rigging in staat om vrijwel elk spandoek, reclamebord of ander sign materiaal te plaatsen.

Wat op te hangen?

Veiligheid voor alles

Werken op hoogte vereist de nodige knowhow, daarom is Rotterdam Rigging uw ideale partner voor hijstechnische problemen. Het personeel van Rotterdam Rigging is IRATA gecertificeerd en kan op moeilijk bereikbare plaatsen werken met behulp van rope-access technieken.

Laat ons het keuren!

Uw partner voor alle soorten evenementen

Rotterdam Rigging is sinds jaren een onafhankelijke partner voor de evenementen industrie. Concerten, beurzen, theater, sport- of bedrijfsevenementen, Rotterdam Rigging heeft met eigen opdrachten en in samenwerking met vele partners verschillende projecten gerealiseerd.

Kijk wat we doen

Rotterdam-Rigging

Rotterdam Rigging is een dienstverlenend bedrijf dat zich bezighoudt met hijstechnische zaken, rope acces en montage werkzaamheden. Dit doen wij op het gebied van evenementen, sign-industrie en industriële montage. Ook biedt Rotterdam Rigging de geschikte technische materialen voor de verhuur en het juiste personeel voor het keuren van hijsinstallaties en uw persoonlijke beschermingsmiddelen.

Rotterdam Rigging werd opgericht in 1984 en is een bedrijf dat gespecialiseerd is in rigging en technische problemen voor de commerciële entertainment- en industriële sector. Rotterdam Rigging is de ideale partner voor hijstechniek en montagewerkzaamheden aan evenementen, concerten en industriële locaties. Met de jarenlange expertise, kennis en uitrusting biedt Rotterdam Rigging haar klanten professioneel advies, assistentie en oplossingen met betrekking tot technisch wanten. Daarnaast biedt Rotterdam Rigging verhuur materiaal en -gereedschap aan dat de industriële en commerciële industrie ten dienste staat.

Rotterdam Rigging is de ideale partner voor hijstechniek en montagewerkzaamheden aan evenementen, concerten en industriële locaties.

Werken op hoogte vereist de nodige knowhow. Hiervoor bent u bij Rotterdam Rigging aan het juiste adres. De kracht van Rotterdam Rigging is dat wij voor, naast en met ieder bedrijf kunnen en willen werken. Wij bieden onze klanten 24/7 ondersteuning door middel van een professionele backoffice die creatief en probleemoplossend met u meedenkt.

Kortion, Rotterdam Rigging beschikt over de juiste personen, kennis, ervaring en materialen voor werken op hoogte!

Wat kan Rotterdam Rigging voor u betekenen?