• English
  • Nederlands

Creating solutions

Rotterdam Rigging is de ideale partner voor hijstechniek en montagewerkzaamheden aan evenementen, concerten en industriële locaties. Met de jarenlange expertise, kennis en uitrusting biedt Rotterdam Rigging haar klanten professioneel advies, assistentie en oplossingen met betrekking tot technisch wanten.

Meer weten over ons?

Verhuur

Bij Rotterdam Rigging kunt u terecht voor de verhuur van alle rigging technische materialen. Rotterdam Rigging heeft een groot aantal materialen zoals elektrische motortakels, handtakels, trussen en staal beschikbaar voor de verhuur.

Bekijk wat we verhuren

Sign

Rotterdam Rigging heeft met verschillende grote en kleine projecten ruime ervaring opgedaan met het plaatsen van sign materiaal. Door middel van abseilen, een hoogwerker of klimmend is Rotterdam Rigging in staat om vrijwel elk spandoek, reclamebord of ander sign materiaal te plaatsen.

Wat op te hangen?

Keuren & Certificeren

Rotterdam Rigging biedt de inspectie en keuring van uw rigging materiaal aan. We inspecteren takels, trussen, PBM's en andere hijsmaterialen. Rotterdam Rigging heeft het juiste personeel in huis dat gecertificeerd is om uw hijsmateriaal te keuren en eventueel te repareren.

Laat ons het keuren!

Uw partner voor alle soorten evenementen

Rotterdam Rigging is sinds jaren een onafhankelijke partner voor de evenementen industrie. Concerten, beurzen, theater, sport- of bedrijfsevenementen, Rotterdam Rigging heeft met eigen opdrachten en in samenwerking met vele partners verschillende projecten gerealiseerd.

Kijk wat we doen

Rotterdam Rigging

Groot geworden in een stad van torens en kranen, presteert Rotterdam Rigging al bijna 40 jaar op het hoogste niveau, letterlijk én figuurlijk welteverstaan. Als allround dienstverlener in het bedenken en toepassen van slimme klim-, hijs,- en montageoplossingen bedient Rotterdam Rigging een breed scala aan sectoren. Denk hierbij aan de industrie, maritiem & offshore, telecom, indoor & outdoor-signage, maar ook aan de event- en entertainmentsector. Naast het aanbieden van veelomvattende rigging-werkzaamheden op locatie, verhuren wij een breed assortiment hoogwaardige hijs-, en riggingmaterialen, waaronder trussen, elektrische motortakels, handtakels en staal.

Wij staan klaar voor onze opdrachtgevers, dag én nacht. Dit doen wij met vakkundige medewerkers, gecertificeerde hijskracht en een professionele backoffice, die binnen de gestelde budgetten betrouwbare en bovenal veilige klim-, hijs-, en montageoplossingen realiseert.

Ons motto? Door te denken voordat we iets doen, maar nooit te denken dat we iets niet kunnen, bereiken wij het onbereikbare. The sky is not the limit.

Wat kan Rotterdam Rigging voor u betekenen?