Creating solutions

Rotterdam Rigging is de ideale partner voor hijstechniek en montagewerkzaamheden aan evenementen, concerten en industriële locaties. Met de jarenlange expertise, kennis en uitrusting biedt Rotterdam Rigging haar klanten professioneel advies, assistentie en oplossingen met betrekking tot technisch wanten.

Meer weten over ons?

Verhuur

Bij Rotterdam Rigging kunt u terecht voor de verhuur van alle rigging technische materialen. Rotterdam Rigging heeft een groot aantal materialen zoals elektrische motortakels, handtakels,
trussen en staal beschikbaar voor de verhuur.

Bekijk wat we verhuren

Sign

Rotterdam Rigging heeft met verschillende grote en kleine projecten ruime ervaring opgedaan met het plaatsen van sign materiaal. Door middel van abseilen, een hoogwerker of klimmend is Rotterdam Rigging in staat om vrijwel elk spandoek, reclamebord of ander sign materiaal te plaatsen.

Wat op te hangen?

Keuren & Certificeren

Rotterdam Rigging biedt de inspectie en keuring van uw rigging materiaal aan. We inspecteren takels, trussen, PBM's en andere hijsmaterialen. Rotterdam Rigging heeft het juiste personeel in huis dat gecertificeerd is om uw hijsmateriaal te keuren en eventueel te repareren.

Laat ons het keuren!

Uw partner voor alle soorten evenementen

Rotterdam Rigging is sinds jaren een onafhankelijke partner voor de evenementen industrie. Concerten, beurzen, theater, sport- of bedrijfsevenementen, Rotterdam Rigging heeft met eigen opdrachten en in samenwerking met vele partners verschillende projecten gerealiseerd.

Kijk wat we doen

Rotterdam-Rigging

Werken op hoogte vereist de nodige knowhow. Hiervoor bent u bij Rotterdam Rigging aan het juiste adres. De kracht van Rotterdam Rigging is dat wij voor, naast en met ieder bedrijf kunnen en willen werken. Wij bieden onze klanten 24/7 ondersteuning door middel van een professionele backoffice die creatief en probleemoplossend met u meedenkt. Kortom, Rotterdam Rigging beschikt over de juiste personen, kennis, ervaring en materialen voor werken op hoogte!

Rotterdam Rigging is de ideale partner voor hijstechniek en montagewerkzaamheden aan evenementen, concerten en industriële locaties.

24/7 telefonisch bereikbaar, korte lijnen, deskundige riggers, moderne technieken en moderne materialen resulteren in een slagvaardige organisatie.

Rotterdam Rigging is direct, flexibel, meedenkend, probleemoplossend maar vooral zichzelf”.
-klanten

Wat kan Rotterdam Rigging voor u betekenen?