Over ons

Over ons

Rotterdam Rigging werd opgericht in 1984. Rotterdam Rigging is een bedrijf dat gespecialiseerd is in rigging en technische problemen voor de commerciële entertainment- en industriële sector. Rotterdam Rigging is de ideale partner voor hijstechniek en montagewerkzaamheden aan evenementen, concerten en industriële locaties. Met de jarenlange expertise, kennis en uitrusting biedt Rotterdam Rigging haar klanten professioneel advies, assistentie en oplossingen met betrekking tot technisch wanten. Daarnaast biedt Rotterdam Rigging verhuur materiaal en -gereedschap aan dat de industriële en commerciële industrie ten dienste staat.

Werken op hoogte vereist de nodige knowhow. Hiervoor bent u bij Rotterdam Rigging aan het juiste adres. De kracht van Rotterdam Rigging is dat wij voor, naast en met ieder bedrijf kunnen en willen werken. Wij bieden onze klanten 24/7 ondersteuning door middel van een professionele backoffice die creatief en probleemoplossend met u meedenkt.

VCA gecertificeerd

VCA staat voor VGM Checklist Aannemers (VGM = Veiligheid Gezondheid en Milieu). De checklist is een uitgebreide vragenlijst die gebruikt wordt als doorlichting- en screeningssysteem ten behoeve van aannemers (opdrachtnemers, contractors) die bij opdrachtgevers werkzaamheden verrichten. In feite is VCA meer dan een checklist. Het is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheerssysteem.


Team

Marcus Muzea
Rogier Kuivenhoven
Martijn Wingelaar
Barbara Bottenberg
Twan van Mierlo
Michel Poort
Guido Linthorst
Rick de Kruijff
Flip van Veen
Robin Muzea
Robin Georg