Blog – uitbreiding van onze dienstverlening

Sinds de komst van Corona is de evenementenmarkt ingestort. Dit heeft als gevolg dat Rotterdam Rigging, net als vele andere bedrijven, haar bedrijfsactiviteiten onder de loep heeft moeten nemen.

Als onderneming worden wij geconfronteerd met grote uitdagingen. Het herdefiniëren van de core business, waar ons hart ligt, was dan ook pure noodzaak. Corona heeft er nu eenmaal voor gezorgd dat er wereldwijd onzekere tijden aankomen.

Het bestaan van Rotterdam Rigging staat op het spel. Om de continuïteit te waarborgen moet je snel kunnen schakelen en doorpakken. Wij kiezen ervoor om niet stil te zitten

Onze creativiteit heeft ertoe geleidt dat wij als onderneming makkelijk in staat zijn om ons aan te passen. Een transitie van de evenementenbranche naar de industriële branche is dan ook een weloverwogen keuze. Of dit tijdelijk is? De tijd zal het leren.

Momenteel zijn er veel interessante projecten beschikbaar in de industrie, die ons door deze crisis heen kunnen helpen. Of te wel een periode van overbrugging.

Door de jaren heen hebben wij laten zien dat onze expertise niet uit de markt is weg te slaan. Wij zijn dan ook de ideale partner voor diverse projecten en gaan uitdagingen niet uit de weg. Daarnaast heeft Rotterdam Rigging al verschillende projecten in de industrie gedaan zoals; het creëren van werkplekken op hoogte, controlewerkzaamheden, pipe stack wisselen aan boord tankers, allerlei werk op hoogte en aanslaan lasten


« Terug