• English
  • Nederlands
Industrie & Onderhoud

Industrie & Onderhoud

Renovatie, onderhoud en reparatie zijn inherent verbonden aan bedrijven en organisaties die opereren binnen de industriƫle sector. Deze aspecten van de bedrijfsvoering zijn noodzakelijk, maar leuk is anders. Vaak hinderen renovatie-, onderhouds-, of reparatiewerkzaamheden de voortgang van het productieproces, of moeten reguliere werkzaamheden in het geheel worden stilgelegd. Bovendien kun je niet van elke schilder, lasser, monteur of controleur verwachten dat deze uit de voeten kan met klim- en touwtechnieken, of zonder begeleiding zijn of haar werk uit kan voeren op moeilijk toegankelijke of soms zelfs gevaarlijke plekken.

Rotterdam Rigging bedenkt creatieve oplossingen om deze veelal kostbare doch noodzakelijke onderdelen van de bedrijfsvoering in goede banen te leiden. Denk hierbij aan het ontwerp en de constructie van werkplatformen op hoogte en het installeren van lifelines om moeilijk toegankelijke plekken bereikbaar te maken, maar ook aan het verwisselen van flares, controlewerkzaamheden en het afspannen van tuidraden. Onze medewerkers zijn IRATA gecertificeerd en daarmee als geen ander in staat om op moeilijk bereikbare plekken te werken, al dan niet dankzij de inzet van rope acces touwtechnieken.

Zoekt u slimme klimmers voor onderhouds- of controlewerkzaamheden op hoge of moeilijk bereikbare plekken? Wilt u weten hoe uw productieproces dankzij onze hijs-, en montageoplossingen onverstoord doorgang kan vinden? Of bent u benieuwd waarom touwen en lijnen soms snellere en daarmee goedkopere opties zijn dan ladders en steigers? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.


Projects

DSM - Suspended work floor (11 images)
DSM - Hangende werkvloer #2 (11 images)
Glazenwassen (5 images)