• English
  • Nederlands
Maritiem & Offshore

Maritiem & Offshore

Rotterdam Rigging is groot geworden in Europa’s grootste havenstad. Onze experts leunen dan ook op jarenlange ervaring in het bijstaan van opdrachtgevers uit de maritieme sector. Denk hierbij aan het bedenken en uitvoeren van creatieve oplossingen voor complexe problemen op (grote) hoogte, of het toegankelijk maken van moeilijk bereikbare plekken in schepen, opslag, of andersoortige haven- en offshore faciliteiten.

Het uitvoeren van werkzaamheden op schepen, scheepswerven of andere maritieme en/of offshore-locaties vereist kennis over wetgeving op het gebied van veiligheid en milieu, een zorgvuldige risicoanalyse, de juiste uitrusting en, last but not least, ervaren en goed opgeleide experts. Daarom beschikken onze riggers over gedegen gereedschappen, (klim)uitrusting en alle benodigde certificaten om onze opdrachtgevers te assisteren met de uitvoer van “turn arounds”, het testen van apparatuur en het ontwerpen en uitvoeren van complexe klim-, hijs-, en montageoplossingen. Daarbij zijn al onze medewerkers in bezit van:

  • TCVT W4-08-certificaten
  • IRATA-niveau 1
  • VCA
  • Vorkheftruck-en hoogwerker certificaten

Zoekt u een creatieve oplossing voor een probleem op grote hoogte? Wilt u weten hoe onze slimme klimmers het onbereikbare bereikbaar maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die onze hijs- en montageoplossingen bieden voor uw organisatie? Neem dat gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

 


Projects

Vervangen pipe stacks (10 images)
Vervangen pipe stacks #2 (7 images)
Boarding the Astoria (7 images)