• English
  • Nederlands
Signage

Signage

Het monteren van een billboard vergt zorgvuldigheid. Hetzelfde geldt voor spandoeken, neonverlichting, reclameborden of andere reclame-uitingen. De riggers van Rotterdam Rigging weten dit als geen ander. De afgelopen 40 jaar monteerden zij signage aan de gevels van tal van indrukwekkende bouwwerken, van Stadion De Kuip tot de Martinitoren in Groningen.

De schat aan ervaring die zij hiermee opdeden, maakt Rotterdam Rigging de ideale partner voor het plaatsen van signage. Door middel van abseiltechnieken, een hoogwerker of klimmend is Rotterdam Rigging in staat om vrijwel elk spandoek, reclamebord of ander signage materiaal te plaatsen, zowel indoor als outdoor.

Om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te bedienen, werken wij onder meer samen met Worldclamps, dé specialist in fabricage en montage van frameconstructies voor de signage industrie. Samen zorgen wij ervoor dat uw boodschap altijd in het middelpunt van de belangstelling hangt.

Wilt u een spandoek of reclamebord bevestigen aan de gevel van uw bedrijfspand? Zoekt u een veilige manier om het logo van uw festival of congres nog net iets beter in het oog te laten springen? Of wilt u weten hoe onze hijs-, en montageoplossingen de exposure van uw reclameboodschap maximaal kunnen optimaliseren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.


Projects

Tower 42 Diemen (7 images)
#samentegencorona (1 images)
Feyenoord (2 images)
Eusebiuskerk Arnhem (3 images)