• English
  • Nederlands
Telecom

Telecom

Naast molens, tulpen en dijken telt Nederland tienduizenden masten. Zendmasten, welteverstaan. Dit woud aan masten faciliteert ons mobiele telefoonverkeer en de miljoenen WhatsApp berichten die wij dagelijks naar elkaar versturen. Het onderhoud van al deze antennes is makkelijker gezegd dan gedaan. Niet in de laatste plaats omdat deze werkzaamheden veelal op grote hoogte en/of moeilijk bereikbare plekken moeten plaatsvinden.

Rotterdam Rigging is dé specialist in werkzaamheden op grote hoogte en het ontsluiten van moeilijk bereikbare locaties. Om ervoor te zorgen dat draadloos naadloos werkt, bundelden de mannen en vrouwen van Rotterdam Rigging in 2020 de krachten met een prominente telecomprovider. Gewapend met jarenlange ervaring in werk op hoog niveau en de laatste rope-access technieken stonden wij deze opdrachtgever terzijde in complexe montage- en onderhoudswerkzaamheden aan telefoonmasten in heel Nederland.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden in de telecomindustrie? Zoekt u slimme klimmers voor montage- of onderhoudswerkzaamheden op hoogte of andere moeilijk bereikbare plekken? Of ben u op zoek naar professioneel advies en/of gecertificeerde rigging materialen voor werkzaamheden op hoogte?
Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.