Verhuur

Verhuur

Bij Rotterdam Rigging kunt u terecht voor de verhuur van alle rigging technische materialen. Rotterdam Rigging heeft een groot aantal materialen zoals trussen, elektrische motortakel , handtakels en staal beschikbaar voor de verhuur. Zo biedt Rotterdam Rigging de geschikte technische materialen voor elke rigging klus.

Neem gerust contact met ons op voor het huren van rigging technische materialen.

Rotterdam Rigging beschikt over de volgende materialen voor de verhuur:

Prostar Chain Motor

De Prostar elektrische (klim)takel word vaak gebruikt in de evenementen industrie voor zijn hoge kwaliteit, veiligheid en draagbaarheid. De Prostar kan worden gebruikt voor beide in-door en out-door producties en is perfect voor kleine evenementen door zijn kleine gewicht en draagbaarheid.  De draagkracht van de Prostar is 250 kg.

BroadWeigh Lastcellen (draadloos)

BroadWeigh last is een draadloos meetsysteem ontworpen om riggers en andere professionals te assisteren. Het systeem meet dynamische en statische lasten om ervoor te zorgen dat geen enkel hijspunt overbelast wordt. De BroadWeigh Lastcellen mogen een maximaal gewicht hebben van  4,75 ton.

Chain Hoist Controller SRS12 vast & draadloos

De Chain Hoist Controller SRS12 is beide vast en draadloos beschikbaar. Deze Chain Hoist Controller is beschikbaar met 6, 12 of 24 kanalen. De draadloze variant is beschikbaar met 12 kanalen.

Handtakels

De handtakels zijn mechanische takels met een gewichtscapaciteit variërend tussen de 500 kg en 1000 kg. De handtakels zijn beschikbaar in 10 en 12 meter.

Movecat VMK-S Ketting Takels

De Movecat VMK-S wordt gebruikt voor variabele en vastgestelde snelheden in samenwerking met BGV C1 en DIN 56950. De Movecat VMK-S takels worden voornamelijk gebruikt in de entertainment industrie voor zijn innovatieve eigenschappen, flexibele omgang, en tegelijkertijd hoge veiligheidsstandaarden. De ketting takels zijn beschikbaar in 17 of 24 meter.

Trusses 

Rotterdam Rigging heeft een grote verscheidenheid aan truss systemen. Naast licht gewicht trussen zoals de S31V en S41V bezitten we ook zwaargewicht trussen zoals de P36R, P5oSV en BGR70 series.

Lodestar Classic

De Lodestar Classic elektrische (klim)takel word vaak gebruikt in de evenementen industrie voor zijn hoge kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. De Lodestar Classis kan worden gebruikt voor beide in-door en out-door producties. De draagkracht van de Lodestar Classic varieert van 500 kg tot 2000 kg.

Lodestar D8+

De Lodestar D8+ elektrische (klim)takel wordt vaak gebruikt in de entertainment industrie voor zijn specifieke veiligheidsvereiste. De Lodestar D8+ voldoet aan alle Standaard SR2.0 eisen in combinatie met een design factor van 1:8 en een geïnstalleerde dubbele rem, wat beide zorgt voor een geweldige veiligheidswaarde.

Out Board Low Voltage Chain Hoist Controller

De Out Board Low Voltage Ketting Takel Controller is ontwikkeld om de entertainment industrie en het touring leven te doorstaan. Op de Out Board Low Voltage Ketting Takel Controller zijn te verkrijgen met 12 of 24 kanalen.