Veiligheid

Veiligheid

Werken op hoogte vereist de nodige knowhow, daarom is Rotterdam Rigging uw ideale partner voor hijstechnische problemen. Het personeel van Rotterdam Rigging is IRATA gecertificeerd en kan op moeilijk bereikbare plaatsen werken met behulp van rope-access technieken. Rotterdam Rigging kan ook een veilige werkplek creëren voor professionals die niet bekend zijn met rope-access. We assembleren tijdelijke werkplatforms en installeren levenslijnen om moeilijk bereikbare plaatsen veilig toegankelijk te maken. Ook voor controlewerk en controleactiviteiten is Rotterdam Rigging de ideale partner. Er is altijd een oplossing.

IRATA gecertificeerd

De door IRATA ontwikkelde rope-access techniek wordt gebruikt voor een breed scala aan reparatie-, onderhouds-, inspectie- en toegangswerkzaamheden. Deze methode biedt een ongeëvenaard veiligheidsrecord, een korte opbouw- en afbraaktijd, positieve milieuvoordelen en het elimineert de noodzaak van invasieve toegangsapparatuur of verstoring van een werkplek. Het IRATA-systeem van rope-access is bekend en wordt erkend als ‘s werelds toonaangevende autoriteit op het gebied van industriële rope-access. Daarom is het personeel van Rotterdam Rigging IRATA gecertificeerd, wat betekent dat ze beschikken over de nodige veiligheidseisen en rope-access technieken nodig voor de industriële sector maar ook een voordeel hebben in andere sectoren zoals de entertainment industrie.

VCA gecertificeerd

VCA is de afkorting voor Checklist Aannemers van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu). Het VCA-systeem helpt uw ​​bedrijf om gezonde en veilige werkmethoden te handhaven en het aantal ongevallen te verminderen. VCA is bedoeld voor bedrijven die belang hechten aan gezonde en veilige werkmethoden en die structurele VGM-investeringen willen doen. VCA is met name bedoeld voor bedrijven die risicovol werk uitvoeren of in een risicovolle omgeving werken. Wij van Rotterdam Rigging hechten veel waarde aan een veilige werkomgeving en investeren daarom in de VCA-certificering!